Socarrats

2007-2009

A l’estiu tota cuca viu, diu el refrany i deien també alguns personatges de Socarrats al llarg dels vora vuitanta capítols de la série, que anà emetent-se en vuit temporades les primaveres i els estius entre 2007 i 2009.

Hi treballaven un equip de fins a onze guionistes; davant de les càmeres hi havia 19 actors i actrius (sense comptar el mosquit trapella que voletejava entre esquetx i esquetx, dissenyat per Santi Sanchis) sota la batuta de Ramon Moreno o, més tard, de Carles Alberola i Gemma Miralles. Comptaven amb tres productors i amb un bon grapat de tècnics de tota mena. Tots, s’orquestraven sota la direcció general de Cèsar Martí i de Sergi Sanz o de Carles Alberola.

Fitxa tècnica

  • Direcció: Carles Alberola, César Martí, Ramón Moreno, Gema Miralles
  • Intèrprets: Carles Alberola, Alfred Picó, Pepa Sarrió, Noèlia Pérez, Maria Almudéver,
  • Sandra Cervera, Xavo Giménez, Carlos Amador, Rebeca Valls, Pilar Martínez, Rafa Calatayud, Pep Sellés,Mamen García, Juli Cantó, Núria García, Toni Agustí, Victoria López, Héctor Fuster, Paco Vila, Ximo Solano, Iolanda Muñoz, Josep Manel Casany, Marina Vinyals, Enric Benavent, Inma Sancho, Manolo Maestro, Àlex Cantó, Joan Collado, Isabel Requena, Sonia Gómez, Vanessa Cano, Juli Disla
  • Coproducció Albena Teatre i Conta Conta
  • Produccions per a Canal 9