Açò és un destarifo 2º Temporada

Albena Produccions comença la segona temporada d’Açò és un destarifo el 9 de gener de 2019. Un programa de sketches d’humor per a la televisió valenciana À Punt. La sèrie, compta amb la participació de més d’una quinzena d’actors i actrius valencians.

Emissió en À Punt, els dimecres a les 22’10h. Durada 25′

AÇÒ ÉS UN DESTARIFO  ( II TEMPORADA)

Direcció: Chon González, Carles Alberola

Producció Executiva: Carles Alberola,Toni Benavent, Joan Carles Dauder

Producció Executiva À Punt Mèdia: Ana Alemany

Intèrprets: Carles Alberola, Verònica Andrés, Vanessa Cano, Juli Cantó, Josep M. Casany, Sandra Cervera, Ferran Gadea, Cristina García, Manuel Maestro, Laura Pellicer, Alfred Picó, Isabel Requena, Ramón Rodenas, Imma Sancho, Carles Sanjaime, Bruno Tamarit

 

Emissió TVV À Punt (dimecres 22’10h). Durada: 25′

(Repetició diumenges 21’15h)